Kjell Warhuus

Hei Svein.

Er inne på Vågedalsiden for første gang på lange tider. Du gjør sannelig et flott støkke arbeid. Ser at jeg er profilert under « guttene».

Imidlertid er det noen feil der. Jeg heter kun Kjell Warhuus noen ganger bruker jeg mellomnavnet Finne etter min farmors familie og min fars navn var Kjeld Finne Warhuus. Kjell Martin er min yngste sønn.

 Tlf nr. er også feil. Mitt Tlf nr er +4792413333.

Bostedsadresse er Underlia 11 3320 Vestfossen. Øvre eiker kommune, hvor Hokksund er kommune senter. Stedet ligger midt mellom Drammen og Kongsberg.

Jeg er gift med Agnes, Hennes slekt kommer faktisk fra nabogården hvor Jan Erik (Gummien) sin far vokste opp;
Foss gård i Sigdal kommune.

Agnes og jeg har 7 barn 5gutter og 2 jenter sammen og 8 barnebarn. Eldste er 31 år, yngste 16år. Jeg jobber som autorisert el.installatør i elektrofirma som min sønn driver. Firma ligger i Lier.

Jaja. Dette var noen fakta opplysninger.

Ellers har jeg det svært godt med min tro, min kone og våre barn og barnebarn. Håper du også har det bra.
Hørte at Torbjørn hadde hatt slag? Håper han også har det bra. Både du og han og deres foreldre var med å gjøre min barndom og oppvekst i Vågedalen til en tid jeg ser tilbake på med glede.

Hils Tobben og vær selv hilset med alle gode ønsker fra din tidligere busspassasjer.

Med vennlig hilsen

Kjell Warhuus Ansvarlig Installatør
Accept Teknikk AS, Terminalen 16, 3400 Lier
Mob. 92413333 - e-post/web. kjell@accept.as / www.accept.as

31.05.2011 10:30
Arne Gjæringen

Hei Kjell, takk for fine ord! Håper på andres historier fra tiden som preget oss, og kan fylle noen «svarte hull» i hukomelsen. Svein sitt arbeid med nettsiden fortjener påfyll fra leserne.

31.05.2011 10:30

Kjell Warhuus

Takk for fine betraktninger Arne. Ikkje fritt for at eg kom i det nostalgiske hjørne. Eg har og mange fine barndomsminner fra Vågaren, også når eg tenkar på deg.