Snarveier på sidene

Til andre sider

Info om sidene

Sidene har en tilhørighet til Vestland og Thailand, så innholdet er i vesentlig grad hentet derfra.  Viser også til sidenes "Privacy-Policy" i forbindelse med bruk av tekster, videoer og bilder.

Sidene er ikke kommersiell.

VI STØTTER:

Det er alltid noe som gleder eller irriterer rundt omkring, så kanskje det kan være greit å få det ned på papiret, som vi sa før. Her kan den som ønsker, få det ut på nett. Det er bare å sende inn, og kanskje med noen bilder også...

I alle fall, ha en fin dag

       

Stormflo

Bergen - 11. febr 2020

Bergen ble truffet av stormflo 10-11 februar 2020. Den tidligere rekorden ble ikke slått. Bildene fra området Bryggen er fotografert av Robin Strand.

Vannstanden i Bergen er nå på vei ned i takt med tidevannet. Høyeste vannstand ble målt klokken 14.00, og var da 221,1 cm over såkalt sjøkartnull. Det vil si at vannstanden var ca 63 cm høyere enn meldt i tidevannstabellen. Etter klokken 14.00 begynte vannstanden å synke, og var kl 14.20 på 219,4 cm.

Vannet gikk på det høyeste omlag 32 cm over laveste punkt på Dreggekaien, ifølge Statens kartverks vannstandsmåler som ligger like i nærheten.

Det betyr at vannstanden ved denne stormfloen ikke nådde nivået for 50-års-flo. Da måtte vannstanden ha vært over 225 cm. I natt var vannstanden 222 cm.

Pikk på TV2

Alt du må vite om mannens viktigste verktøy. Knapt noe organ har vært mer elsket, forhatt og omdiskutert. Likevel er det fortsatt mange myter og usikkerhet knyttet til penis og pung - både hos gammel og ung. Er den stor nok? Hvorfor verker det i ballene? Kan jeg bli steril av mobilstråling? Hva er egentlig prostata? I denne lettfattelige og underholdende boken gir urolog Sturla Pilskog svarene du trenger. Her lærer du hvordan det hele henger sammen der nede, hva som er normalt, hvilke plager du bør ta på alvor og hva som kan gjøres for å bli kvitt dem. Målet er å fjerne unødvendig engstelse og gjøre gutter og menn stolt av egen kropp. Underveis forteller han fascinerende historier om pigger på skaftet, oldtidens Viagra, fantompenis og Napoleons innskrumpede ål. «Urolog Sturla Pilskog har skrevet den ultimate populærvitenskapelige håndboka om menns stolte organ.» Terningkast 6, Dagbladet

10. februar 2020, hadde TV 2 Frokost tv, et innslag om penis, basert på boken Penis av Sturla Pilskog. Han må jo være "onanist", i og med at dette er en "håndbok". Rart i grunn når vi ser hva som skjer rundt om i verden. Litt av innholdet presenterer vi her som er fra 2015 og kan være noe utdatert...

Her er 15 penis-fakta som selv gutta sannsynligvis ikke visste om

Noen vil kanskje skjelve i buksene, mens andre puster lettet ut når de leser dette.

Adelina Ibishi 08.06.2015 (Oppdatert: 09.06.2015)

Denne artikkelen er gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Penisen er en fascinerende og bisarr kroppsdel som dingler mellom beina på (nesten) alle menn og hanndyr i dyreriket. Selv om de alle kommer i forskjellige fasonger og størrelser er de alle ment for en ting – reproduksjon.

Men hvor mye kan vi egentlig om penisen?

1. Den krymper hvis du ikke bruker den nok.

Ja, du leste riktig. Uten jevnlige ereksjoner kan det mannlige kjønnsorgan krympe med opptil 2 centimeter. Likevel er det ingen grunn til å få panikk, ettersom moder jord er en snill dame og har sørget for at mannekroppen automatisk sender ut signaler som vedlikeholder systemet.

2. Japan har en egen penis-festival

Den første uken i april arrangeres festivalen «Kanamara Matsui», hvor folk går i tog gjennom byen med store oppblåsbare peniser og penisformede godterier. Tradisjonen ble startet av prostituerte på 1600-tallet, men brukes i dag for å sette lys på AIDS.

3. Bruk den med omhu - den kan knekke

Til tross for at penisen er beinløs kan den faktisk knekke i erigert tilstand.

4. Det finnes et eget penis-museum

Det finnes museer til det meste, og penisen er intet unntak. Det islandske fallosmuseum ble opprettet av Sigurour Hjartarson, som klarte å skaffe seg 283 private deler fra 93 forskjellige arter av pattedyr.

5. Det finnes to typer peniser

I følge forskning er det er to forskjellige typer peniser; de som er sjenerte i slapp tilstand men kan doble i størrelse, og de som er store men ikke blir større i erigert tilstand. Uansett type vil de fleste menn ender opp med en penis på 13-15 cm i erigert tilstand.

Daglig leder i Polarmuseet, Lena Aarekol, viser fram museets største kuriositet - en 164 cm lang finnhvalpenis.  Foto: Tor Farstad

6. Følsomheten begynner å avta etter 25 fylte år

Penisen er svært følsom, men sensitiviteten begynner å avta når menn fyller 25, og er svært svekket ved alderen 65.

7. Den er dobbelt så lang som den ser ut

Verdens lengste menneskelige penis er 35 centimeter lang.

Den indre ende av penisen i kroppen begynner ved skambeinet, og penisen er derfor egentlig dobbelt så lang som vi ser, og formet som en boomerang.

8. Noen blir født med to peniser

1 av 5 millioner blir født med to peniser istedenfor en. Det er svært sjeldent at begge fungerer, og som regel blir den ene operert bort kort tid etter fødsel.

Bedrageridømt

Kjeltringer finnes over alt, men nå begynner det å bli vel mange i styre og stell her i landet. Noen er i tillegg så dum og frekk at en mister munn og mæle, slik som Mazyar Keshvari…

Fremskrittspartiets Mazyar Keshvari var vararepresentant for partileder Siv Jensen på Stortinget. Nå er Jensen tilbake på Stortinget, etter at Frp gikk ut av regjering, og Keshvari ba Stortinget om etterlønn fordi han måtte fratre.

Mazyar Keshvari (Frp) innrømmet at han leverte falske reiseregninger til Stortinget. Det hindret ham ikke i å be Stortinget om å få etterlønn.

Keshvari har vært vara for partileder Siv Jensen på Stortinget. Da Fremskrittspartiet gikk ut av regjering nylig, mistet han denne plassen. I etterkant har han bedt om å få etterlønn i tre måneder fra 2. februar, tilsvarende 248.000 kroner, skriver Aftenposten.

Stortingets presidentskap sa nei. Bakgrunnen er at Keshvari i oktober ble dømt til sju måneders fengsel for grovt bedrageri. Han hadde fått utbetalt 450.000 kroner fra Stortinget på grunnlag av falske reiseregninger. Keshvari har innrømmet forholdet, men straffeutmålingen er anket til lagmannsretten.

– Etter en samlet vurdering av alvorlighetsgraden i denne saken har presidentskapet enstemmig besluttet å avslå søknaden, skriver stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen i en epost til Aftenposten.

© Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Publisert: 09.02.20 kl. 18:07

Skamåret 2019

Av VP Midtun 07.12.2019

2019 går inn i historien som «Skammens år». Opphavet til dette er verdens fokus på miljø og ikke minst Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg (født 3. januar 2003 i Stockholm) som er en svensk klimaaktivist og tidligere skoleelev som ble kjent i august 2018 da hun satt utenfor Riksdagshuset i Stockholm med plakaten «Skolstrejk för klimatet»

En 16 år gammel jentunge, som i 2019 ble kåret til "Årets person" av Time Magasin" og «Årets Kvinne» av Expressen ????, og som blir pusjet frem av en «mot alt» stab og mediaklovner som kun spår død og undergang for alt liv på jorden.

En ting skal hun ha, hun har satt miljø på agendaen på en ny måte, men må vel også sies å være opphavet til «Skammens År» som startet med utrykket «Flyskam»

Min mening er at vi ikke skal gi henne for mye kredd for det som skjer, da miljøsaken lenge har vært i fokus, og da lenge før denne jentungen var født. Kanskje de har «angrepet» problemet på feil måte, men burde nå være klar for å komme på banen igjen.

Kan nevne; Framtiden i våre hender, Norges Naturvernforbund, Greenpeace, World Wide Fund for Nature, Bellona og Norsk forening mot støy. For ikke å glemme vår egen Kurt Willy Oddekalv Norges Miljøvernforbund.

Se Miljøbevegelsen - Wikipedia her…

Oddekalv er utdannet tømrer. Før Oddekalv ble miljøverner på heltid tidlig på 1990-tallet, jobbet han ti år som byggmester. Han var også innom Heimevernet. I sin tid i militæret ble han sersjant, og var en periode befal for senere statsminister Jens Stoltenberg: «Jeg husker at jeg tildelte ham en del armhevinger for ikke å ha orden på skoene sine.»

Så, i dette skammens år, hvor står vi, og ikke minst, hva gjør vi?

Kineserne har "Grisens år 2019", mens vi ser ut til å ha "Skammens år 2019". Kan nevne - Flyskam - Kjøttskam, Nav-, Skatt-, Honnør- og Nato - fyyy skam. Tror det er på tide å rydde opp slik at vi kan gå inn i 2020 uten for mye skam.

Norge er et lite land med ca 5.4 millioner mennesker, som tross det, gjør mye for miljøet i forhold til andre i verden, men vi har fremdeles samme problem som disse, ledere som kun sloss for sine taburetter med mer eller mindre omsyn til befolkningen eller de som har valgt dem inn. Men, det er vi, befolkningene, som har tatt våre valg, kanskje bare på grunn av egeninteresse og egoisme, mens andre har måtte innrette seg etter tyranniets makt basert på religion, tro og ikke minst, overtro. Velferd er et ord som kun hører hjemme i noen få land i verden, og der er vi så heldig å bo i et av dem.

(Se bilder av noen av de største byene i verden)

Donald Trump anbefaler Greta å reise til de landene som virkelig forurenser, men han sitter jo selv i «glasshus». Det er vel stort sett det eneste fornuftige han har sagt, men bør vel først feie for egen dør.

Kanskje Greta Thunberg skulle ta seg en tur til China, India, Thailand, Syria og Somalia etc, og se om hun der kunne sette seg ned med plakaten sin, hvor kritikk av ledere og deres virke ender opp i fellesceller i forferdelige fengsler og institusjoner for omskolering.

Husk å ta med verneutstyr mot foruensningen Greta....

Ta toget, og ha en fin tur.


Det "syke" Thailand

Overtro og idiotiske forestillinger med bakgrunn i Buddistiske feiltolkninger og utbredt overtro, får foreldre i Thailand til å inngå ekteskap mellom tvillinger som bare er 6 år gamle.

 

Bilde og video fra KameraOne.- Sitat fra KameraOne

Seks år gamle tvillinger gifter seg

Et par seks år gamle tvillinger giftet seg på fredag i Thailand. Deres overtroende foreldre mener at broren og søsteren er gjenfødte kjærester, og at bryllupet måtte holdes for å bryte en forbannelse av dårlig hell.

Se videoen her...