Kyllingkaker
Fantastisk smak til middag med stekte poteter og salat, eller som
hamburger til lørdagskosen.
Trenger:
800 gram kyllingfilet
3 egg
60 gram majones
100 gram raspet ost
Persilledusk og 1 liten vårløk
1 teskje chilipulver
Salt og pepper
Slik gjør du:
Kutt opp 800 gram kyllingfilet i små terninger. Legg i bolle og tilsett 3 egg, salt og pepper etter smak og behag, bland godt.
Bland inn finhakket persilledusk, en liten vårløk, 1 teskje chilipulver, 60 gram majones og 100 gram revet ost.. Bland godt.
Tilsett så 60 gram siktet hvetemel og bland godt.
La deigen hvile i 15 minutter, og stek deretter i hamburgerstørrelse på stekepanne med smør eller vegetabilsk olje, 3-5 minutter på hver side alt etter tykkelse.
Velbekomme!
En oppskrift fra https://www.oldis.no
Klikk på kokken for å laste ned oppskrift...