Snarveier på sidene

Til andre sider

Info om sidene

Sidene har en tilhørighet til Vestland og Thailand, så innholdet er i vesentlig grad hentet derfra.  Viser også til sidenes "Privacy-Policy" i forbindelse med bruk av tekster, videoer og bilder.

Sidene er ikke kommersiell.

VI STØTTER:

Websiden oldis.no er en ikke -kommersiell side, og har som utgangspunkt nye Vestland 2020 og Thailand. Når det gjelder bruk av bilder og tekster, henvises det til siden "privacy-policy".

Foto: Udland kirke Haugesund - VPM

Informasjon

Det legges hovedvekt på kort og god informasjon, de gode lokale ideer, og ikke minst bilder og videoer. Sidene er privat og en kan vel si, et tidsfordriv for en pensjonist. I tillegg kommer gleden av å dele det som måtte finnes der ute, som ikke er endel av de daglige nyheter og kjent historie. De finnes over alt ellers, både i sosiale medier og på nett.

Foto: Hundehold i Thailand - VPM

Utvikling

Utviklingen går i dag med en slik fart, at det er umulig å følge med på alt. Teknologien har økt hastigheten på alt som finner sted i samfunnet. Men, av den grunn, må vi ikke glemme hvor vi kommer fra.

Et annet punkt, er byfornyelse og bevaring av kulturminner. Samfunn går fra industriområder til rene service-foretak, noe som resulterer i tap av de arbeidersamfunn som ble bygget opp etter andre verdenskrig. Så, kulturbevaring er en viktig del av det som i dag foregår i byer, bygd og rudt om i verden.

Foto: Utsikt mot Laksevåg, Bergen - VPM

Ta kontakt

Alle som har noe å fortelle, er hjertelig velkommen til å få sine innlegg, bilder og videoer presentert på sidene, eller med egne sider under oldis.no.

Foto: På stranden Rayong i Thailand - VPM

TA KONTAKT HER OG HA EN FIN DAG HVOR DU ENN ER.

Foto: Skeisvatnet Haugesund - VPM