Til start Sideliste Oldis Nyheter på Oldis Diverse Veteraner

Personvernpolicy for Oldis.no

Denne personvernpolicyen ("privacy-policy") vil hjelpe deg å forstå hvordan Oldis.no bruker og beskytter dataene du gir oss når du besøker og bruker vår webside.

Vi forbeholder oss retten til å endre denne policyen til enhver tid, hvorav du vil bli oppdatert umiddelbart. Hvis du vil være sikker på at du er oppdatert med de siste endringene, anbefaler vi deg å besøke denne siden ofte.

Hvilke brukerdata kan vi samler inn

Når du besøker nettstedet, kan vi samle inn følgende data:

• IP-adressen din.
• Din kontaktinformasjon og e-postadresse.
• Annen informasjon som interesser og preferanser.
• Dataprofil angående din online atferd på nettstedet vårt.

Hvorfor samler vi inn dataene dine?

Vi samler inn dataene dine av flere grunner:

• For å bedre forstå dine behov.
• For å forbedre våre tjenester og produkter.
• Å sende deg salgsfremmende e-poster som inneholder informasjonen vi tror du vil synes er interessant.
• Å kontakte deg for å fylle ut undersøkelser og delta i andre typer markedsundersøkelser.
• Å tilpasse nettstedet vårt i henhold til din online atferd og personlige preferanser.
Sikre og sikre dataene

Oldis er forpliktet til å sikre dataene dine og holde dem konfidensielle. Oldis har gjort det som vi har funnet nødvendig for å forhindre datatyveri, uautorisert tilgang og utlevering ved å implementere den nyeste teknologien og programvaren, som hjelper oss med å beskytte all informasjonen vi samler inn online.

Våre informasjonskapsler

Når du godtar å la nettstedet vårt bruke informasjonskapsler, godtar du også å bruke dataene det samler inn angående din online atferd (analyser webtrafikk, websider du bruker mest tid på og nettsteder du besøker).

NB (Oldis ser ingen interesse av dette, da sidene kun er basert på hobbyvirksomhet, og å dele informasjon fra spesielle steder og ellers det som anses som hobby. Alle websider på nett skal ha en personvernpolicy, og vi har valgt denne.)

Dataene vi samler inn ved hjelp av informasjonskapsler brukes til å tilpasse nettstedet vårt etter dine behov. Etter at vi har brukt dataene til statistisk analyse, blir dataene fullstendig fjernet fra systemene våre.

Vær oppmerksom på at informasjonskapsler ikke tillater oss å få kontroll over datamaskinen din på noen måte. De brukes strengt tatt for å overvåke hvilke sider du synes er nyttige og hvilke du ikke gjør, slik at vi kan gi deg en bedre opplevelse.
Hvis du vil deaktivere informasjonskapsler, kan du gjøre det ved å gå til innstillingene i nettleseren din..

Lenker til andre nettsteder

Nettstedet vårt inneholder lenker som fører til andre nettsteder. Hvis du klikker på disse koblingene, holdes ikke Oldis ansvarlig for data- og personvernet ditt. Å besøke disse nettstedene er ikke underlagt denne personvernavtalen. Sørg for å lese dokumentasjonen for personvernregler for nettstedet du besøker fra nettstedet vårt.

Begrensning av innsamlingen av dine personlige data

På et tidspunkt vil du kanskje begrense bruken og innsamlingen av dine personlige data.

 Du kan oppnå dette ved å gjøre følgende: Når du fyller ut eventuelle skjemaer på nettstedet, må du sjekke om det er en rute du kan la være ukontrollert, hvis du ikke vil avsløre din personlige informasjon.

Hvis du allerede har sagt ja til å dele informasjonen din med oss, kan du gjerne kontakte oss via e-post, så vil vi mer enn gjerne endre dette for deg.

Oldis vil ikke lease, selge eller distribuere din personlige informasjon til tredjeparter, med mindre vi har din tillatelse. Vi kan gjøre det hvis loven tvinger oss. Din personlige informasjon vil bli brukt når vi trenger å sende deg reklamemateriell eller andre meldinger hvis du godtar dette og denne personvernpolicyen.

SE POLICY FOR BRUK AV BILDER OG TEKSTER HER...