Menu   Email

Det store utland

Varriert innhold fra rundt omkring i verden, men med hovedvekt på Thailand.

Thailands Tidende er den avisen som leses mest, av "faranger" fra de nordiske land, i Thailand. Klikk på logo for å gå til hjemmesiden TT.

Om Thailands Tidende

Thailands Tidende bringer reportasjer og nyheter om Thailand og hva som er viktig å vite når man ferierer, bor eller jobber her. Vi skriver også om forholdene for thaier i Norge og Norden generelt.

Som eneste norske avis utenfor Norge har vi også påtatt oss ansvaret for å dekke rettighetene til nordmenn i utlandet – inkludert utenfor EU/EØS – som tidvis forsøkes svekket av norske myndigheter.

Thailands Tidende utkommer som gratis nettavis. Avisen ble grunnlagt i 2008 og utkom både på papir og nett frem til januar 2019. Etter det er vi blitt en ren nettavis, med ny snarvei: TTnett.com.

Grunnlegger, utgiver og redaktør er Dag A. Ekeberg. Redaksjonen består av erfarne frilansjournalister med grundig kjennskap til Thailand. Redaksjonen drives i henhold til retningslinjene fra Norsk Presseforbund.

Thailands historie

Litt om Thailands historie som startet fra rundt 900-tallet  studentopprøret i 2020 og et Thailand i krise.

LES MER HER...

 

Verdens varmeste byer

Disse byene kan skryte av et mildt og varmt klima hele året rundt. Byene ligger i alle verdenshjørner, og det betyr at du kan utforske mange forskjellige steder på dine ferieturer som garanterer sol og varme.

Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut hvilke byer som har et mildt klima og som passer å besøke uansett sesong. Se også de varmeste byene i verden hvor du garantert kommer til å svette. Ta en titt!

SE FOTOALBUM HER   -   TEKSTDOKUMENT TIL BILDENE