Thai kyllingvinger

Her er lørdagsgodt, fingermat med litt ris, salat eller annet du synes passer.

Trenger:

800 gr kyllingvinger som vist på bilde
2-3 kopper appelsinjuice
4 fedd hvitløk
1 ss søt paprikapulver
1 toppet ts oregano
2 ss soyasaus
Salt og pepper
2 ss ketsjup
2 ss sennep
1-2 ss honning

Slik gjør du:

800 gr kyllingvinger kokes i 2-3 kopper appelsinjuice. Legg på lokk og kok i 3 minutter.

Tilsett så 4 fedd presset hvitløk, og dryss over, 1 ss søt paprikapulver, 1 toppet ts oregano,1 toppet ts salt og 1 toppet ts pepper.
Bland godt og kok under lokk i 15 minutter.

Tilsett så 2 ss soyasaus og kok uten lokk i 10 minutter mens det røres innimellom.

Tilsett så 2 ss ketsjup, 2 ss sennep og 1-2 ss honning, og bland alt godt. Varmes i 1-2 minutt.

Velbekomme, thai kyllingvinger er klar til å nytes.

 

En oppskrift fra https://www.oldis.no

Klikk på kokken for å laste ned oppskrift...